ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

CAREANDER

Zorg

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpt Careander mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities.

Wij leveren verschillende Managed Services aan Careander, waardoor Careander in de gelegenheid wordt gesteld zich meer met de businessvraag bezig te richten.

Mobile Device Management
Digitalisering verandert de manier van werken bij zorginstellingen, zo ook bij Careander. Papier wordt verruild voor de laptop, tablet en/of smartphone. Ook de reeds aanwezige digitale processen worden efficiënter gemaakt en aangeboden via de mobiele ‘werkplek’. Daardoor neemt de zorg rondom de mobiele apparatuur en de beveiliging ervan noodzakelijk toe. Apparaten raken kwijt of worden gestolen. Medewerkers maken steeds vaker gebruik van hun privé smartphone, tablet of laptop.

Careander heeft de oplossing van TiGiT gekozen in een Managed Service variant.

De oplossing is Mobile Device Management (MDM). MDM is het beheer van alle mobiele apparaten die binnen de organisatie worden gebruikt. Vanaf één centraal punt worden mobiele apparaten geïnstalleerd, beheerd en beveiligd.

Vijf voordelen van de Mobile Device Management oplossing

  Secure: bedrijfsgegevens zijn goed beveiligd;
  Alle actieve apparaten kunnen beheerd worden;
  De software is altijd up-to-date;
  Hulp op afstand;
  Centrale uniforme inrichting van apparaten al dan niet met verschillende profielen.

SQL As A Service
Careander stond voor de keuze zelf haar MS SQL omgeving te vernieuwen en beheren of dit als een Managed Service af te nemen buiten de deur.

De SQL Databases maken onderdeel uit van de primaire informatievoorziening, zodoende stelt Careander hoge eisen aan de oplossing én dienstverlening.

De oplossing bestaat zodoende uit een schaalbare MS SQL omgeving met een hoge beschikbaarheid welke aansluit bij de wensen en eisen van Careander evenals de dienstverlening eromheen waardoor Careander wordt ontzorgt en de aandacht kan richten op toekomstige vragen vanuit haar business

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

ADRES

De la Reijstraat 9
6814 AD Arnhem
Nederland

085 – 87 69 149
info@tigit.nl

Telefoon Email ons LinkedIn Youtube Jabber hulp Teamviewer

CERTIFICERINGEN

    

function my_custom_popup_scripts() { ?>