ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

DE BASIS

Voor een organisatie is het belangrijk de basis op orde te hebben. Vaak gaat dit om een huisvesting, gekwalificeerde medewerkers, een prettige cultuur en de mogelijkheid om als organisatie te groeien. De basis van een organisatie ligt ook bij IT infrastructuren en netwerken die vandaag en morgen nodig zijn. Een betrouwbare IT infrastructuur waar mensen veilig in kunnen werken en een goed functionerend wifi netwerk zijn in deze tijd niet meer weg te denken.

Samen met u creëren wij maatwerk IT infrastructuren en netwerken. Dat begint met het inventariseren van uw wensen en die van uw eindgebruikers. Hoe heeft u het nu ingeregeld, wat is de gebruikerstevredenheid en waar wilt u naartoe? Aan de hand van de antwoorden op deze triviale vragen, ontvangt u vervolgens ons advies hoe u de basis het beste kunt inrichten. Als uw IT ketenpartner nemen wij daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor de door u gewenste situatie. Het behalen van uw doelen is voor ons het belangrijkste.

Networking

  Managed Wifi
  Quality Of Service
  Network Acces Control
  Software Defined LAN
  Software Defined WiFi

  Wi-Fi site survey

Platform beheer

  Server housing
  Server hosting
  Virtuele server hosting

Geen enkele organisatie is statisch. Vaak zijn IT infrastructuren en netwerken dit wel. Daarom vinden wij het heel gewoon om voor onze opdrachtgevers een toekomstbestendige IT basis neer te zetten die modulair is en geen beperkingen kent.

ADRES

De la Reijstraat 9
6814 AD Arnhem
Nederland

085 – 87 69 149
info@tigit.nl

Telefoon Email ons LinkedIn Youtube Jabber hulp Teamviewer

CERTIFICERINGEN

    

function my_custom_popup_scripts() { ?>