ONZE DIENSTEN & IT OPLOSSINGEN

VEILIG WERKEN

Als specialist in het proactief signaleren en inspelen op verstoringen en dreigingen, garanderen wij u een beveiligde IT werkomgeving. Wij maken veilig digitaal werken mogelijk, óók op korter termijn. Dit doen wij afhankelijk van uw wensen, samen met uw bestaande partners, of met nieuwe partners. Als IT regie-organisatie zorgen wij voor afstemming én dat signaleringen van verstoringen en dreigingen direct worden opgevolgd. Vele organisaties, groot en klein, profiteren van onze aanpak en werken zorgeloos 24/7 digitaal veilig.

Veilig werken, dat wil toch iedereen? Bij veilig werken gaat het niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde middelen (zoals het gebruik van machines, gereedschappen, apparaten en installaties), veilig gedrag is net zo belangrijk. Maar veilig werken is óók digitaal veilig werken. Dat doet u door het creëren van een beveiligde IT werkomgeving zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om cyber-aanvallen of een computervirus.

Security Compliancy

  Vulnerability scan
  Secure mail
  Secure File Transfer
  Multi Factor Authentication

Monitoring Kritische Bedrijfsprocessen

  Business Activity Monitoring
  PST Infrastructure Monitoring PIM 
  Alignia Business Monitoring
  Network Acces Control
  CA Unified Infrastructure Monitoring

Security advies

  Business monitoring
  Business continuity
  Disaster recovery

Voorkom onnodig ongemak en kosten
IT veiligheid is noodzakelijk om optimaal te kunnen blijven werken en aan regels te voldoen. Wij voorkomen verstoringen en overtredingen die u ongemak geven en geld kosten.

ADRES

De la Reijstraat 9
6814 AD Arnhem
Nederland

085 – 87 69 149
info@tigit.nl

Telefoon Email ons LinkedIn Youtube Jabber hulp Teamviewer

CERTIFICERINGEN

    

function my_custom_popup_scripts() { ?>